Ingrediënten voor 2 Personen
2 vega Turkse pizza's (of 150 g vega gehakt, tortilla wraps, 1/2 aubergine en een blikje tomatenpuree)
2 tomaten
1/2 komkommer
100 g ijsbergsla
1 kleine rode ui
50 g fetakaas (vega)
Hela Knoflooksaus
Voorbereiding
- Verhit de Turkse pizza's zoals aangegeven op de verpakking. Of: snijd de aubergine in blokjes. Bak het vega gehakt in een scheutje olie rul met de aubergine blokjes. Voeg de tomatenpuree toe en smeer de wraps hiermee in. Grill de wraps een paar minuten in de oven de grillstand tot deze warm zijn.
- Snijd de tomaat in blokjes, de komkommer in reepjes en de ui in ringen.
- Beleg de Turkse pizza's met de groenten.
- Verkruimel de fetakaas over de pizza's.
- Verdeel de Hela Knoflooksaus over de pizza's.
- Vouw of rol de pizza's dicht.
Smakelijk!