Spicy Mexicaanse salade bowl Hela Spicy Honing-Mosterd Dressing | Hela Thissen B.V.
Menu

Spicy Carpaccio salade met Hela Spicy Mosterd-Dille Dressing

2 Personen
Maximaal 30 minuten
zo maak je het
Bereidingswijze
Ingrediënten voor 2 Personen

100 ml water
100 ml azijn
1 el suiker
1 rode ui
50 gr Parmezaanse kaas
50 gr hazelnoten
1 rode rawit peper
160 gr runder carpaccio
30 gr rucola
1 tl sumak
½ tl grof gemalen zwarte peper
4 el Hela Spicy Mosterd-Dille Dressing

Voorbereiding
  1. Verwarm het water, azijn en suiker in een steelpan tot de suiker is opgelost. Pel en snijd de rode ui in ringen. Voeg de ui toe aan de pan, zet het vuur uit en laat 20 minuten staan. Laat vervolgens uitlekken in een vergiet.

  2. Schaaf de Parmezaanse kaas in krullen met een dunschiller. Snijd de hazelnoten grof en snijd de rawit peper in ringen.

  3. Verdeel de carpaccio over de borden en leg de rucola in het midden. Verdeel de ingelegde uien, Parmezaanse kaas, hazelnoten, rawit peper, sumak en zwarte peper over de carpaccio. Maak af met de Hela Spicy Mosterd-Dille Dressing.

    Tip: minder pittig gebruik dan de helft van de rawit peper of laat in zijn geheel weg

    Smakelijk!

Alle recepten
Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw!
Contact
omhoog
Laden
MESSAGE HERE
Cookie-instellingen

Kies hier je gewenste cookie-instellingen

Details over de cookies:

Noodzakelijk
Noodzakelijke Cookies zijn nodig om de website te laten werken. Deze cookies maken basisfuncties mogelijk, zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website www.hela.nl niet goed functioneren

Marketing
Marketing Cookies worden gebruikt om jou als bezoeker te kunnen volgen waardoor wij jou bijvoorbeeld advertenties kunnen laten zien die voor jou relevant zijn.

Cookie geschiedenis