Menu

Salade bowl met zalm en Hela Salad & Sandwich Mosterd-Dille

2 Personen
Maximaal 20 minuten
zo maak je het
Bereidingswijze
Ingrediënten voor 2 Personen

120 g ongekookte basmatirijst
100 g rijstazijn
250 g verse zalmfilet (zonder huid)
½ komkommer
150 g edamame (sojabonen)
1 mango
2 nori vellen
Hela Salad & Sandwich Mosterd-Dille
Ingelegde gember (optioneel)
Geroosterde witte en zwarte sesamzaadjes (optioneel)

Voorbereiding
  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de rijstazijn door de rijst als deze nog warm is. Laat de rijst in 1 uur afkoelen op een grote platte schaal.
  2. Snijd de zalmfilet in blokjes van 1 cm.
  3. Snijd de komkommer met een spiraalsnijder tot komkommerspaghetti of in kleine blokjes.
  4. Snijd de mango in blokjes.
  5. Laat (indien nodig) de edamame boontjes uitlekken
  6. Verdeel de rijst, zalmblokjes, komkommerspaghetti, edamame, mangoblokjes en wakame salade over twee bowls.
  7. Dresseer met Hela Salad & Sandwich Mosterd-Dille.
  8. Garneer eventueel met ingelegde gember en geroosterde witte en zwarte sesamzaadjes.

Smakelijk! 

Alle recepten
Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw!
Contact
omhoog
Laden
MESSAGE HERE
Deze website maakt gebruikt van cookies om de gebruikerservaringen van de website te optimaliseren. Met jouw bezoek aan www.hela.nl ga je akkoord met onze Privacyverklaring.