Menu

Mediterrane vispakketje van de BBQ met Hela Kruiden Ketchup Knoflook

4 Personen
Meer dan 30 minuten
zo maak je het
Bereidingswijze
Ingrediënten voor 4 Personen

1 venkel, in plakken gesneden (bewaar wat groen voor de afwerking)
1 rode ui, in plakken gesneden
2 zalmmoten
100 gr kabeljauwfilet
6 grijze garnaal met kop en staart
3 el dille en tijm, fijngehakt en extra voor de garnering
50 gr groene asperges
2 el gehakte peterselie
1 el kappertjes
10 groene olijven
10 zwarte olijven
1 citroen, in plakken gesneden
2 el roomboter
½ kopje witte wijn
6 el Hela Kruiden Ketchup Knoflook
zout en peper

Voorbereiding
  1. Vouw voor elk pakket een stuk aluminiumfolie van 30 x 50 cm doormidden. Leg dit op een passend stuk bakpapier en vet in met olijfolie;
  2. Leg hierop de venkel en ui. Verdeel over elk pakketje de zalm, kabeljauw en de garnalen. Bestrooi met zout/peper, dille en tijm. Leg hierop de groene asperges. Besprenkel het geheel met gesnipperde peterselie 2 theelepels kappertjes, olijven en een paar plakjes citroen. Leg tenslotte 1 eetlepel roomboter bovenop;
  3. Vouw eerst het bakpapier dicht en daaromheen de aluminiumfolie. Zorg dat de pakketjes goed dicht zijn en leg op de BBQ voor 25 minuten (niet op het heetste gedeelte);
  4. Vouw de pakketjes open maak af met het groen van de venkel en extra dille en tijm. Serveer met Hela Kruiden Ketchup Knoflook.

Smakelijk! 

Producten in dit recept
Alle recepten
Filter de selectie
Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw!
Contact
omhoog
Laden
MESSAGE HERE
Cookie-instellingen

Kies hier je gewenste cookie-instellingen

Details over de cookies:

Noodzakelijk
Noodzakelijke Cookies zijn nodig om de website te laten werken. Deze cookies maken basisfuncties mogelijk, zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website www.hela.nl niet goed functioneren

Marketing
Marketing Cookies worden gebruikt om jou als bezoeker te kunnen volgen waardoor wij jou bijvoorbeeld advertenties kunnen laten zien die voor jou relevant zijn.

Cookie geschiedenis