Menu

Loaded Fries met Hela Kruiden Ketchup Pinda

2 Personen
Maximaal 30 minuten
zo maak je het
Bereidingswijze
Ingrediënten voor 2 Personen

400 g patat of friet, met of zonder schil
250 g kippendijfilet
1 ui
2 bosuien 
80 g Hela Kruiden Ketchup Pinda
1 el olie
60 g cheddar kaas (optioneel)
frituurpan of airfryer

Voorbereiding
  1. Breng de kippendijfilet op smaak met peper en zout.
  2. Snijd de ui in ringen. 
  3. Verhit de olie in een pan en gaar de kippendijfilet. Bak ondertussen ook de uienringen mee. 
  4. Trek de gegaarde kip met twee vorken uit elkaar zodat je 'pulled chicken' krijgt en zet samen met de uienringen apart.
  5. Verwarm de frituurpan (180 graden) of airfryer (200 graden) voor. 
  6. Bak de patat goudbruin en krokant. 
  7. Snijd ondertussen de bosuien in ringetjes. 
  8. Verdeel de patat over twee borden en verdeel hierover de pulled chicken en uienringen. 
  9. Voeg eventueel wat geraspte cheddar kaas toe.
  10. Verdeel de Hela Kruiden Ketchup Pinda over de Loaded Fries en strooi de bosuiringetjes vlak voor serveren over de Loaded Fries.

Smakelijk! 

Alle recepten
Filter de selectie
Filter op categorie: LunchgerechtenHoofdgerechten
Filter op bereidingstijd: Maximaal 10 minutenMaximaal 20 minutenMaximaal 30 minutenMeer dan 30 minuten
Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw!
Contact
omhoog
Laden
MESSAGE HERE
Cookie-instellingen

Kies hier je gewenste cookie-instellingen

Details over de cookies:

Noodzakelijk
Noodzakelijke Cookies zijn nodig om de website te laten werken. Deze cookies maken basisfuncties mogelijk, zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website www.hela.nl niet goed functioneren

Marketing
Marketing Cookies worden gebruikt om jou als bezoeker te kunnen volgen waardoor wij jou bijvoorbeeld advertenties kunnen laten zien die voor jou relevant zijn.

Cookie geschiedenis