Menu

Kipspies met gebakken uitjes en Hela Kruiden Ketchup Pinda

2 Personen
Meer dan 30 minuten
zo maak je het
Bereidingswijze
Ingrediënten voor 2 Personen

250 g kippendijfilet of kipfilet
2 el ketjap
1 teen knoflook
1 tl sambal
80 g Hela Kruiden Ketchup Pinda
30 g gebakken uitjes
20 g seroendeng
6 satéprikkers

Voorbereiding
  1. Snijd de kippendijfilet of kipfilet in blokken.
  2. Pers de knoflook met een knoflookpers.
  3. Maak de marinade door de ketjap, knoflook en sambal door elkaar te mengen in een bakje.
  4. Giet de marinade over de kipblokken en zet dit minimaal 30 minuten in de koelkast zodat de marinade in kan trekken.
  5. Prik de kipblokken aan de satéprikkers zodat je mooie spiesen krijgt.
  6. Grill de kipspiesen in ongeveer 8 minuten in een grillpan totdat deze goed gaar zijn.
  7. Verdeel de Hela Kruiden Ketchup Pinda, de gebakken uitjes en de seroendeng over de kipspiesen.
  8. Serveer eventueel met gebakken patat en een gemengde salade voor een complete maaltijd óf serveer de kipspiesen op een broodje.

Smakelijk! 

Alle recepten
Filter de selectie
Filter op categorie: LunchgerechtenHoofdgerechten
Filter op bereidingstijd: Maximaal 10 minutenMaximaal 20 minutenMaximaal 30 minutenMeer dan 30 minuten
Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw!
Contact
omhoog
Laden
MESSAGE HERE
Cookie-instellingen

Kies hier je gewenste cookie-instellingen

Details over de cookies:

Noodzakelijk
Noodzakelijke Cookies zijn nodig om de website te laten werken. Deze cookies maken basisfuncties mogelijk, zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website www.hela.nl niet goed functioneren

Marketing
Marketing Cookies worden gebruikt om jou als bezoeker te kunnen volgen waardoor wij jou bijvoorbeeld advertenties kunnen laten zien die voor jou relevant zijn.

Cookie geschiedenis