Menu

Kipspies met gebakken uitjes en Hela Kruiden Ketchup Pinda

2 Personen
Meer dan 30 minuten
zo maak je het
Bereidingswijze
Ingrediënten voor 2 Personen

250 g kippendijfilet of kipfilet
2 el ketjap
1 teen knoflook
1 tl sambal
80 g Hela Kruiden Ketchup Pinda
30 g gebakken uitjes
20 g seroendeng
6 satéprikkers

Voorbereiding
  1. Snijd de kippendijfilet of kipfilet in blokken.
  2. Pers de knoflook met een knoflookpers.
  3. Maak de marinade door de ketjap, knoflook en sambal door elkaar te mengen in een bakje.
  4. Giet de marinade over de kipblokken en zet dit minimaal 30 minuten in de koelkast zodat de marinade in kan trekken.
  5. Prik de kipblokken aan de satéprikkers zodat je mooie spiezen krijgt.
  6. Grill de kipspiezen in ongeveer 8 minuten in een grillpan totdat deze goed gaar zijn.
  7. Verdeel de Hela Kruiden Ketchup Pinda, de gebakken uitjes en de seroendeng over de kipspiezen.
  8. Serveer eventueel met gebakken patat en een gemengde salade voor een complete maaltijd óf serveer de kipspiezen op een broodje.

Smakelijk! 

Alle recepten
Filter de selectie
Filter op categorie: LunchgerechtenHoofdgerechten
Filter op bereidingstijd: Maximaal 10 minutenMaximaal 20 minutenMaximaal 30 minutenMeer dan 30 minuten
Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw!
Contact
omhoog
Laden
MESSAGE HERE
Deze website maakt gebruikt van cookies om de gebruikerservaringen van de website te optimaliseren. Met jouw bezoek aan www.hela.nl ga je akkoord met onze Privacyverklaring.