400 gr zoete aardappel friet
160 gr BOON falafelballetjes
2 mini komkommers
100 gr cherrytomaten
1 rode ui
50 gr geraspte cheddar kaas
200 gr ijsberg sla, fijngesneden
4 el Hela Knoflooksaus met Groene Kruiden
Verwarm de oven voor op 220°C en bereid de zoete aardappelfriet volgens de aanwijzing op de verpakking. Bereid de falafelballetjes volgens de aanwijzing op de verpakking.
Snijd ondertussen de komkommer met behulp van een dunschiller over de lengte in linten. Snijd de tomaten in kwarten. Pel en snipper de rode ui fijn.
Verdeel de zoete aardappelfriet over een medium ovenschaal en garneer met de kaas. Zet 5 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten.
Neem de schaal uit de oven en garneer met de ijsbergsla, falafelballetjes, komkommer, tomaat en ui. Maak af met de Hela Knoflooksaus met Groene Kruiden.
Smakelijk!