Kaasfondue van de gourmet met Hela Kruiden Ketchup Curry | Hela Thissen B.V.
Menu

Kaasfondue van de gourmet met Hela Kruiden Ketchup Curry

2 Personen
Maximaal 20 minuten
zo maak je het
Bereidingswijze
Ingrediënten voor 2 Personen

200 g extra belegen 48+ kaas
150 ml droge witte wijn
1 el maizena
2 el Hela Kruiden Ketchup Curry
Ingrediënten om te dippen in de kaasfondue zoals snoepgroente, stokbrood, broccoli etc.

Voorbereiding
  1. Rasp de kaas grof.
  2. Verhit een steelpan en voeg hier 100 ml wijn aan toe. Breng op middelhoog vuur tegen de kook. 
  3. Voeg de kaas toe en roer tot een glad mengsel. 
  4. Meng de maizena met de overige 50 ml wijn. 
  5. Roer het maizena papje door de fondue en voeg hier de Hela Kruiden Ketchup Curry aan toe. 
  6. Blijf roeren totdat er een dik gebonden kaasfondue ontstaat. Dit duurt ongeveer 3 minuten. 
  7. Laat de kaasfondue afkoelen in een schaaltje.
  8. Zet de kaasfondue op tafel tijdens het gourmetten en laat iedereen zijn eigen kaasfondue maken door een flinke lepel kaasfondue te verhitten in het gourmetpannetje. 
  9. Dip je favoriete ingrediënten in de kaasfondue zodra deze warm en smeuïg is. 

Smakelijk! 

Alle recepten
Filter de selectie
Filter op bereidingstijd: Maximaal 10 minutenMaximaal 20 minutenMaximaal 30 minutenMeer dan 30 minuten

Courgette Carpaccio met Hela Mosterd-Dille Dressing

Maximaal 20 minuten

Broodje Curryworst met Koolsla en Hela Kruiden Ketchup Curry

Maximaal 20 minuten

Sticky kip met noodle salade en Hela Sweet Chilisaus

Maximaal 20 minuten

Kaasfondue van de gourmet met Hela Kruiden Ketchup Curry

Maximaal 20 minuten

Hotdog Kerstkrans met Hela Kruiden Ketchup Curry

Maximaal 20 minuten

Spicy Ramen Noodles met Hela Kruiden Ketchup Curry Extra Hot

Maximaal 20 minuten

Harissa kip kebab spiesjes van de BBQ

Maximaal 20 minuten

Zomerse crostini's met verschillende toppings en Hela Dressing

Maximaal 20 minuten

Salade bowl met gegrilde kip en Hela Honing-Mosterd Dressing

Maximaal 20 minuten

Spicy Gamba’s met gegrilde tomaten salade en Hela Kruiden Ketchup Curry Extra Hot

Maximaal 20 minuten

Broodje Pulled Jackfruit met Hela Mosterd-Dille Dressing

Maximaal 20 minuten

Kleurrijke zomerse salade met Hela Mosterd-Dille Dressing

Maximaal 20 minuten

Frikandel Speciaal met Hela Kruiden Ketchup Pinda

Maximaal 20 minuten

Witlofsalade met chorizo en Hela Kerrie-Ananas Dressing

Maximaal 20 minuten

Broodje Pulled Pork met Hela Kruiden Ketchup Pinda

Maximaal 20 minuten

Fish & Chips met Hela Kruiden Ketchup Curry

Maximaal 20 minuten

Feestelijke Sashimikrans met Hela Mosterd-Dille Dressing

Maximaal 20 minuten

Omelet met Hela Kruiden Ketchup Curry

Maximaal 20 minuten

Hotdogs met Hela Kruiden Ketchup Curry

Maximaal 20 minuten

Falafelbowl met naanbrood en Hela Kerrie-Ananas Dressing

Maximaal 20 minuten

Salade met gegrilde halloumi en Hela Honing-Mosterd Dressing

Maximaal 20 minuten

Visspies van de BBQ met Hela Mosterd-Dille Dressing

Maximaal 20 minuten

Pastasalade met groene asperges en Hela Kerrie-Ananas Dressing

Maximaal 20 minuten

Tosti met ham, bacon, guacamole en Hela Kruiden Ketchup Curry

Maximaal 20 minuten

Kipburger met Hela Kruiden Ketchup Curry

Maximaal 20 minuten

Pasta met Hela Kruiden Ketchup Curry

Maximaal 20 minuten

Salade bowl met zalm en Hela Mosterd-Dille Dressing

Maximaal 20 minuten

Gewokte tofu met Hela Kruiden Ketchup Pinda

Maximaal 20 minuten

Bittergarnituur met Hela Kruiden Ketchup Pinda

Maximaal 20 minuten
Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw!
Contact
omhoog
Laden
MESSAGE HERE
Cookie-instellingen

Kies hier je gewenste cookie-instellingen

Details over de cookies:

Noodzakelijk
Noodzakelijke Cookies zijn nodig om de website te laten werken. Deze cookies maken basisfuncties mogelijk, zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website www.hela.nl niet goed functioneren

Marketing
Marketing Cookies worden gebruikt om jou als bezoeker te kunnen volgen waardoor wij jou bijvoorbeeld advertenties kunnen laten zien die voor jou relevant zijn.

Cookie geschiedenis