Broodje Pulled Jackfruit met Hela Mosterd-Dille Dressing | Hela Thissen B.V.
Menu

Broodje Pulled Jackfruit met Hela Mosterd-Dille Dressing

4 Personen
Maximaal 20 minuten
zo maak je het
Bereidingswijze
Ingrediënten voor 4 Personen

1 wit stokbrood
550 gr jackfruit
1 el kruidenpasta voor jackfruit rendang
1 teentje knoflook, fijngesneden
½ kopje witte wijnazijn
2 el suiker
1 el grove mosterd
100 gr wortel julienne
100 gr rode biet julienne
100 gr witte kool julienne
½ komkommer in reepjes gesneden
6 el Hela Mosterd-Dille Dressing
Handje koriander
Zout en peper
3 el zonnebloemolie

Voorbereiding
  1. Snijd het stokbrood in de lengte doormidden;
  2. Laat het Jackfruit uitlekken en pluk het uit elkaar. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg de olie toe. Bak het Jackfruit samen met de piri piri kruiden en teentje knoflook tot deze mooi goudbruin is;
  3. Maak ondertussen een sausje van de wijnazijn, suiker, mosterd, zout en peper. Laat hierin de wortel, biet, kool en komkommer marineren;
  4. Besmeer het stokbrood met enkele lepels Hela Mosterd-Dille Dressing;
  5. Verdeel het Jackfruit over het stokbrood en leg enkele lepels uitgelekte groente over het Jackfruit;
  6. Maak af met nog 1 el Hela Mosterd-Dille Dressing en koriander.

Smakelijk! 

Alle recepten
Filter de selectie
Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw!
Contact
omhoog
Laden
MESSAGE HERE
Cookie-instellingen

Kies hier je gewenste cookie-instellingen

Details over de cookies:

Noodzakelijk
Noodzakelijke Cookies zijn nodig om de website te laten werken. Deze cookies maken basisfuncties mogelijk, zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website www.hela.nl niet goed functioneren

Marketing
Marketing Cookies worden gebruikt om jou als bezoeker te kunnen volgen waardoor wij jou bijvoorbeeld advertenties kunnen laten zien die voor jou relevant zijn.

Cookie geschiedenis