Menu

BBQ spiesen met Hela Kruiden Ketchup Pinda

2 Personen
Meer dan 30 minuten
zo maak je het
Bereidingswijze
Ingrediënten voor 2 Personen

250 g kippendijfilet of kipfilet
1 groene paprika
1 rode ui
1 el ketjap 
1 el soja saus
1 teen knoflook
80 g Hela Kruiden Ketchup Pinda
6 satéprikkers

Voorbereiding
  1. Snijd de kippendijfilet of kipfilet in blokjes van ongeveer 2x2 cm. 
  2. Pers de knoflook met een knoflookpers.
  3. Maak een marinade door de ketjap, knoflook en soja saus door elkaar te mengen in een bakje.
  4. Giet de marinade over de kipblokjes en zet dit minimaal 30 minuten in de koelkast zodat de marinade in kan trekken.
  5. Snijd ondertussen de paprika in grove stukken en de rode ui in parten.
  6. Prik de kipblokjes om en om met een stuk paprika en rode ui aan de satéprikkers en verdeel alles over de 6 spiesen. 
  7. Grill de kipspiesen in ongeveer 10-15 minuten op de barbecue totdat deze goed gaar zijn. Heb je kippendijfilet gebruikt voor de spiesen? Deze moeten wat langer garen dan de kipfilet.
  8. Serveer de BBQ spiesen met de Hela Kruiden Ketchup Pinda en eventueel met een salade en stokbrood bij de barbecue. 

Smakelijk! 

Alle recepten
Filter de selectie
Filter op categorie: Hapjes & TussendoortjesLunchgerechtenHoofdgerechten
Filter op bereidingstijd: Maximaal 10 minutenMaximaal 20 minutenMaximaal 30 minutenMeer dan 30 minuten
Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw!
Contact
omhoog
Laden
MESSAGE HERE
Cookie-instellingen

Kies hier je gewenste cookie-instellingen

Details over de cookies:

Noodzakelijk
Noodzakelijke Cookies zijn nodig om de website te laten werken. Deze cookies maken basisfuncties mogelijk, zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website www.hela.nl niet goed functioneren

Marketing
Marketing Cookies worden gebruikt om jou als bezoeker te kunnen volgen waardoor wij jou bijvoorbeeld advertenties kunnen laten zien die voor jou relevant zijn.

Cookie geschiedenis