Zalmfilet met gegrilde groente en Hela Dillesaus | Hela Thissen B.V.
Menu

Zalmfilet met gegrilde groente en Hela Dillesaus

2 Personen
Maximaal 20 minuten
zo maak je het
Bereidingswijze
Ingrediënten voor 2 Personen

250 gram zalmfilet
4 bospeentjes
4 stelen bosui
Groente chips
1 el olijfolie
Hela Dillesaus met Citroen
Garnering: verse dille

Voorbereiding
  1. Bak de zalmfilet, bospeentjes en bosui in een grillpan. Bestrooi met een beetje zout en peper.
  2. Decoreer de ingrediënten op een bord.
  3. Voeg de Hela Dillesaus toe en garneer met verse dille en groente chips.

    Smakelijk!
Producten in dit recept
Recepten
Filter de selectie
Filter op bereidingstijd: Maximaal 10 minutenMaximaal 20 minutenMaximaal 30 minutenMeer dan 30 minuten
Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw!
Contact
0
WishList
omhoog
Laden
MESSAGE HERE
Cookie-instellingen

Kies hier je gewenste cookie-instellingen

Details over de cookies:

Noodzakelijk
Noodzakelijke Cookies zijn nodig om de website te laten werken. Deze cookies maken basisfuncties mogelijk, zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website www.hela.nl niet goed functioneren

Marketing
Marketing Cookies worden gebruikt om jou als bezoeker te kunnen volgen waardoor wij jou bijvoorbeeld advertenties kunnen laten zien die voor jou relevant zijn.

Cookie geschiedenis