200 gr basmati rijst
200 gr pulled chicken
150 gr mais uit blik
200 gr zwarte bonen uit blik
1 avocado
1 sjalot
3 el Hela Spicy Honing-Mosterd Dressing
2 limoenen
2 stuks gegrilde paprika uit pot
1 groene Jalapeño Peper
50 gr geraspte oude kaas
5 gr koriander
50 gr nacho chips naturel
Bereid de rijst en pulled chicken volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat de mais en zwarte bonen uitlekken in een vergiet.
Snijd de avocado doormidden, schil en verwijder de pit. Pel en snijd de sjalot fijn. Prak de avocado met een vork tot een guacamole samen met 1 el Hela Spicy Honing-Mosterd Dressing, sjalot en sap van een halve limoen.
Snijd de gegrilde paprika in dunnen repen. Snijd de resterende limoen in parten en de Jalapeño Peper in ringen.
Verdeel de rijst over de borden gevolgd door de pulled chicken, mais, bonen, guacamole, gegrilde paprika en Jalapeño Peper. Garneer met de kaas, koriander en resterende Hela Spicy Honing-Mosterd Dressing. Serveer met de limoenparten en de nacho chips.
Smakelijk!