Menu

Pasta met Hela Kruiden Ketchup Curry

2 Personen
Maximaal 20 minuten
zo maak je het
Bereidingswijze
Ingrediënten voor 2 Personen

160 g tagliatelle pasta
300 g passata (gezeefde tomaten)
80 g Hela Kruiden Ketchup Curry
200 g verse gehaktballetjes
200 g Shiitake paddenstoelen
10 g verse basilicum
1 pistoletje
1 bakje kruiden- of knoflookboter
1 sjalotje
1 el olie of boter

Voorbereiding
  1. Kook de tagliatelle beetgaar volgens de bereidingswijze op de verpakking en giet af. 
  2. Snipper ondertussen het sjalotje fijn.
  3. Verhit de olie of boter in de pan en fruit het sjalotje aan. 
  4. Voeg de gehaktballetjes toe en bak deze rondom bruin. 
  5. Voeg de passata en de Hela Kruiden Ketchup Curry toe aan de pan met gehaktballetjes en laat ongeveer 5 minuten sudderen op een laag vuurtje.
  6. Voeg de shiitake paddenstoelen toe laat nog ongeveer 5 minuten sudderen. 
  7. Voeg de tagliatelle toe aan de pan met saus en gehaktballetjes en roer door elkaar.
  8. Verdeel de pasta over twee borden en garneer hier de basilicum overheen.
  9. Snijd het pistoletje in plakjes en serveer deze samen met de kruiden- of knoflookboter en de pasta. 

Smakelijk! 

Alle recepten
Filter de selectie
Filter op categorie: Hapjes & TussendoortjesLunchgerechtenHoofdgerechten
Filter op bereidingstijd: Maximaal 10 minutenMaximaal 20 minutenMaximaal 30 minutenMeer dan 30 minuten
Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw!
Contact
omhoog
Laden
MESSAGE HERE
Cookie-instellingen

Kies hier je gewenste cookie-instellingen

Details over de cookies:

Noodzakelijk
Noodzakelijke Cookies zijn nodig om de website te laten werken. Deze cookies maken basisfuncties mogelijk, zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website www.hela.nl niet goed functioneren

Marketing
Marketing Cookies worden gebruikt om jou als bezoeker te kunnen volgen waardoor wij jou bijvoorbeeld advertenties kunnen laten zien die voor jou relevant zijn.

Cookie geschiedenis