2 groente wraps
6 el zonnebloemolie, om in te bakken
200 gr warm gerookte zalm
1 zakje waterkers sla
10 gekleurde cherrytomaten, doormidden gesneden
1 avocado, in plakken gesneden
¼ komkommer, in plakjes gesneden
1 bakje pittige kiemgroente
1 bakje eetbare bloemen*
Enkele takjes dille
4 el Hela Mosterd-Dille Dressing
* Eetbare bloemen zijn o.a. te verkrijgen bij een groothandel.
- Verhit een koekenpan en voeg de olie toe. Snijd de groente wraps in repen en bak deze in de olie om en om voor 3 minuten en laat uitlekken op keukenpapier;
- Breek de zalm in mooie stukken;
- Leg op elk bord een paar handjes waterkers. Leg hierop de stukken zalm, tomaten, avocado, komkommer en eindig met kiemgroente en wat eetbare bloemen. Maak het geheel af met takjes dille;
- Verdeel de knapperige wrap stengels over de salade en serveer met Hela Mosterd-Dille Dressing.
Smakelijk!