Kipburger met Hela Kruiden Ketchup Pinda | Hela Thissen B.V.
Menu

Kipburger met Hela Kruiden Ketchup Pinda

4 Personen
Maximaal 30 minuten
zo maak je het
Bereidingswijze
Ingrediënten voor 4 Personen

500 g gekruid kipgehakt
4 brioche broodjes/hamburger broodjes
2 rode uien, in ringen
75 g rucola sla
120 ml Hela Kruiden Ketchup Pinda
50 g gebakken uitjes
Barbecue
Satéprikkers of messen

Voorbereiding
  1. Steek de barbecue aan en zorg dat deze goed heet is.
  2. Meng de Hela Kruiden Ketchup Pinda met het kipgehakt. 
  3. Maak er 4 bollen van en druk goed plat. 
  4. Grill de kipburgers op de hete barbecue in vier minuten per kant totdat deze bruin en gaar zijn.
  5. Snijd ondertussen de broodjes open en leg deze even op de barbecue tot je lichte grillstrepen ziet.
  6. Beleg de onderste helften van de broodjes met de rucola sla.
  7. Leg hier de burger bovenop.
  8. Maak de burgers af met de Hela Kruiden Ketchup Pinda, de gebakken uitjes en rode ui (en eventueel wat komkommer en tomaat). Leg er de bovenste helften van de broodjes op.
  9. Prik een satéprikker of mes in de broodjes om deze bij elkaar te houden.

Smakelijk!

Producten in dit recept
Alle recepten
Filter de selectie
Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw!
Contact
omhoog
Laden
MESSAGE HERE
Cookie-instellingen

Kies hier je gewenste cookie-instellingen

Details over de cookies:

Noodzakelijk
Noodzakelijke Cookies zijn nodig om de website te laten werken. Deze cookies maken basisfuncties mogelijk, zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website www.hela.nl niet goed functioneren

Marketing
Marketing Cookies worden gebruikt om jou als bezoeker te kunnen volgen waardoor wij jou bijvoorbeeld advertenties kunnen laten zien die voor jou relevant zijn.

Cookie geschiedenis