Zomerse crostini's met verschillende toppings en Hela Salad & Sandwich | Hela Thissen B.V.
Menu

Zomerse crostini's met verschillende toppings en Hela Salad & Sandwich

4 Personen
Maximaal 20 minuten
zo maak je het
Bereidingswijze
Ingrediënten voor 4 Personen

1 stokbrood


Topping Mosterd-dille:
1 pakje Halloumi in plakjes gesneden
2 el zonnebloemolie
2 el geschaafde amandelen
50 gr granaatappelpitjes
Handje dille
Hela Salad & Sandwich Mosterd-Dille
 

Topping Honing-Mosterd:
2 verse vijgen, in partjes gesneden
50 gr geitenkaas
30 gr macadamia noten
Hela Salad & Sandwich Honing-Mosterd


Topping Sesam-Soja:
50 gr shiitake
4 el zonnebloemolie
1 tl tijm
1 teentje knoflook, fijngesneden
100 gr pompoen hummus
50 gr gerookte zalm
Hela Salad & Sandwich Sesam-Soja
Zout en peper


Kerrie-Ananas:
100 gr ricotta
5 aardbeien
2 takjes verse tijm
50 gr hazelnoten, grof gehakt
Hela Salad & Sandwich Kerrie-Ananas

Voorbereiding

Snijd het stokbrood in schuine plakken. Bestrijk met olijfolie en rooster goudbruin in de oven voor 5-7 minuten op 180°.


Topping Mosterd-Dille:

  1. Verhit een koekenpan met olie op middelhoog vuur. Bak de Halloumi tot deze goudbruin is;
  2. Bak de amandelen in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn;
  3. Leg op enkele sneetjes stokbrood een plakje Halloumi en garneer met granaatappel pitjes en amandelen. Maak af met een takje dille;
  4. Serveer met een lepel Hela Salad & Sandwich Mosterd-Dille.


Topping Honing-Mosterd:

  1. Leg op elk sneetje stokbrood wat geitenkaas. Leg hierop de vijgen;
  2. Hak de macadamianoten grof en bestrooi elk sneetje stokbrood met de noten;
  3. Serveer met een lepel Hela Salad & Sandwich Honing-Mosterd.


Topping Sesam-Soja:

  1. Bak de shiitake samen met de tijm en knoflook in zonnebloemolie op middelhoog vuur tot de paddenstoelen gaar zijn. Voeg zout en peper naar smaak toe. Laat iets afkoelen;
  2. Bestrijk elk plakje stokbrood met pompoen hummus, leg hierop de gerookte zalm en de shiitake;
  3. Serveer met een lepel Hela Salad & Sandwich Sesam-Soja.


Topping Kerrie-Ananas:

  1. Bestrijk enkele plakjes stokbrood met ricotta, in plakjes gesneden aardbei, tijm en hazelnoten;
  2. Serveer met Hela Salad & Sandwich Kerrie-Ananas.

 

Smakelijk! 

Alle recepten
Filter de selectie
Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw!
Contact
omhoog
Laden
MESSAGE HERE
Cookie-instellingen

Kies hier je gewenste cookie-instellingen

Details over de cookies:

Noodzakelijk
Noodzakelijke Cookies zijn nodig om de website te laten werken. Deze cookies maken basisfuncties mogelijk, zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website www.hela.nl niet goed functioneren

Marketing
Marketing Cookies worden gebruikt om jou als bezoeker te kunnen volgen waardoor wij jou bijvoorbeeld advertenties kunnen laten zien die voor jou relevant zijn.

Cookie geschiedenis