Menu

T-Bone Steak met salsa verde en Hela Kruiden Ketchup Peper

2 Personen
Maximaal 20 minuten
zo maak je het
Bereidingswijze
Ingrediënten voor 2 Personen

5 el extra virgine olijfolie
1 takje rozemarijn
Handje verse basilicum, munt en peterselie
1 teentje knoflook
1 ansjovis
1 el kappertjes
1 el citroensap
1 (T-Bone) steak, 400 gr
4 el Hela Kruiden Ketchup Peper
Zout en peper

Voorbereiding
  1. Haal de T-Bone steak uit de koelkast en de verpakking zodat deze op kamertemperatuur kan komen;
  2. Maak de salsa verde door de olijfolie te vermengen met fijngesneden rozemarijn, basilicum, munt, peterselie, knoflook, fijngeprakte ansjovis, grof gehakte kappertjes, zout, peper en citroensap;
  3. Wrijf de T-Bone steak in met 2 el Hela Kruiden Ketchup Peper. Bereid de steak op de BBQ en bepaal zelf de gewenste garing. Wikkel in aluminiumfolie en laat 5 minuten rusten;
  4. Serveer de T-Bone steak op een mooie plank met de de salsa verde en Hela Kruiden Ketchup Peper.

Smakelijk!

Producten in dit recept
Alle recepten
Filter de selectie
Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw!
Contact
omhoog
Laden
MESSAGE HERE
Cookie-instellingen

Kies hier je gewenste cookie-instellingen

Details over de cookies:

Noodzakelijk
Noodzakelijke Cookies zijn nodig om de website te laten werken. Deze cookies maken basisfuncties mogelijk, zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website www.hela.nl niet goed functioneren

Marketing
Marketing Cookies worden gebruikt om jou als bezoeker te kunnen volgen waardoor wij jou bijvoorbeeld advertenties kunnen laten zien die voor jou relevant zijn.

Cookie geschiedenis