Ingrediënten voor 2 Personen
5 el extra virgine olijfolie
1 takje rozemarijn
Handje verse basilicum, munt en peterselie
1 teentje knoflook
1 ansjovis
1 el kappertjes
1 el citroensap
1 (T-Bone) steak, 400 gr
4 el Hela Kruiden Ketchup Peper
Zout en peper
Voorbereiding
- Haal de T-Bone steak uit de koelkast en de verpakking zodat deze op kamertemperatuur kan komen;
- Maak de salsa verde door de olijfolie te vermengen met fijngesneden rozemarijn, basilicum, munt, peterselie, knoflook, fijngeprakte ansjovis, grof gehakte kappertjes, zout, peper en citroensap;
- Wrijf de T-Bone steak in met 2 el Hela Kruiden Ketchup Peper. Bereid de steak op de BBQ en bepaal zelf de gewenste garing. Wikkel in aluminiumfolie en laat 5 minuten rusten;
- Serveer de T-Bone steak op een mooie plank met de de salsa verde en Hela Kruiden Ketchup Peper.
Smakelijk!