Salade bowl met zalm en Hela Mosterd-Dille Dressing | Hela Thissen B.V.
Menu

Salade bowl met zalm en Hela Mosterd-Dille Dressing

2 Personen
Maximaal 20 minuten
zo maak je het
Bereidingswijze
Ingrediënten voor 2 Personen

120 g ongekookte basmatirijst
30 g rijstazijn
250 g verse zalmfilet (zonder huid)
½ komkommer
150 g edamame (sojabonen)
1 mango
2 nori vellen
Hela Mosterd-Dille Dressing
Ingelegde gember (optioneel)
Geroosterde witte en zwarte sesamzaadjes (optioneel)

Voorbereiding
  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de rijstazijn door de rijst als deze nog warm is. Laat de rijst in 1 uur afkoelen op een grote platte schaal.
  2. Snijd de zalmfilet in blokjes van 1 cm.
  3. Snijd de komkommer met een spiraalsnijder tot komkommerspaghetti of in kleine blokjes.
  4. Snijd de mango in blokjes.
  5. Laat (indien nodig) de edamame boontjes uitlekken
  6. Verdeel de rijst, zalmblokjes, komkommerspaghetti, edamame, mangoblokjes en wakame salade over twee bowls.
  7. Dresseer met Hela Mosterd-Dille Dressing.
  8. Garneer eventueel met ingelegde gember en geroosterde witte en zwarte sesamzaadjes.

Smakelijk! 

Alle recepten
Filter de selectie
Filter op bereidingstijd: Maximaal 10 minutenMaximaal 20 minutenMaximaal 30 minutenMeer dan 30 minuten
Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw!
Contact
omhoog
Laden
MESSAGE HERE
Cookie-instellingen

Kies hier je gewenste cookie-instellingen

Details over de cookies:

Noodzakelijk
Noodzakelijke Cookies zijn nodig om de website te laten werken. Deze cookies maken basisfuncties mogelijk, zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website www.hela.nl niet goed functioneren

Marketing
Marketing Cookies worden gebruikt om jou als bezoeker te kunnen volgen waardoor wij jou bijvoorbeeld advertenties kunnen laten zien die voor jou relevant zijn.

Cookie geschiedenis