Pastasalade met Parmaham en Framboos | Hela Thissen B.V.
Menu

Pastasalade met Parmaham en Framboos

2 Personen
Maximaal 20 minuten
zo maak je het
Bereidingswijze
Ingrediënten voor 2 Personen

120 g fusilli pasta
4 el  Hela Salad & Sandwich Framboos
120 g cherrytomaatjes
125 g frambozen
50 g waterkers of veldsla
50 g Parmaham
75 g Feta kaas 
5 g verse basilicum
1 handje ongezouten pistachenoten 
1 el olijfolie

Voorbereiding
  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel af onder koud water.
  2. Verhit olijfolie in een pan en bak hierin de Parmaham in 5 minuten tot deze krokant is. Snijd ondertussen de basilicum fijn en halveer de cherrytomaten.
  3. Neem de Parmaham na 5 minuten uit de pan en laat het vet in de pan zitten. Schep de Parmaham door de pasta in een aparte schaal.
  4. Bak in de pan de tomaten op middelhoog vuur tot ze poffen. Dit duurt ongeveer 5 minuten.
  5. Schep de tomaten samen met de frambozen, waterkers en basilicum door de pasta.
  6. Voeg de Hela Salad & Sandwich Framboos toe aan de salade en schep om. Voeg eventueel peper en zout toe naar smaak.
  7. Hak de pistachenoten in grove stukken.
  8. Verdeel de pastasalade over twee borden en verkruimel hier de feta overheen. Verdeel hier vervolgens de pistachenoten overheen. 

Smakelijk!

Producten in dit recept
Alle recepten
Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw!
Contact
omhoog
Laden
MESSAGE HERE
Cookie-instellingen

Kies hier je gewenste cookie-instellingen

Details over de cookies:

Noodzakelijk
Noodzakelijke Cookies zijn nodig om de website te laten werken. Deze cookies maken basisfuncties mogelijk, zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website www.hela.nl niet goed functioneren

Marketing
Marketing Cookies worden gebruikt om jou als bezoeker te kunnen volgen waardoor wij jou bijvoorbeeld advertenties kunnen laten zien die voor jou relevant zijn.

Cookie geschiedenis