Pastasalade met groene asperges en Hela Kerrie-Ananas Dressing | Hela Thissen B.V.
Menu

Pastasalade met groene asperges en Hela Kerrie-Ananas Dressing

2 Personen
Maximaal 20 minuten
zo maak je het
Bereidingswijze
Ingrediënten voor 2 Personen

160-200 g fusilli
100 g feta kaas
70 g groene olijven
100 g groene aspergetips
20 g kappertjes
10 cherrytomaatjes
1 rode ui
Olijfolie
Hela Kerrie-Ananas Dressing

Voorbereiding
  1. Bereid de fusilli zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Snijd de feta in blokjes van ongeveer 2x2 centimeter.
  3. Halveer de cherrytomaatjes.
  4. Snijd de rode ui in ringen. 
  5. Snijd een dun plakje van de onderkant van de aspergetips af en was ze grondig.
  6. Verhit olijfolie in een pan en roerbak de aspergetips in ca. 4 minuten beetgaar.
  7. Meng de fusilli met de cherrytomaatjes, rode ui en de kappertjes.
  8. Voeg de groene olijven en de feta toe.
  9. Leg de gebakken groene aspergetips op het gerecht.
  10. Dresseer met Hela Kerrie-Ananas Dressing

Smakelijk! 

Producten in dit recept
Alle recepten
Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw!
Contact
omhoog
Laden
MESSAGE HERE
Cookie-instellingen

Kies hier je gewenste cookie-instellingen

Details over de cookies:

Noodzakelijk
Noodzakelijke Cookies zijn nodig om de website te laten werken. Deze cookies maken basisfuncties mogelijk, zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website www.hela.nl niet goed functioneren

Marketing
Marketing Cookies worden gebruikt om jou als bezoeker te kunnen volgen waardoor wij jou bijvoorbeeld advertenties kunnen laten zien die voor jou relevant zijn.

Cookie geschiedenis