Parelcouscous salade met gegrilde groentes | Hela Thissen B.V.
Menu

Parelcouscous salade met gegrilde groentes

4 Personen
Meer dan 30 minuten
zo maak je het
Bereidingswijze
Ingrediënten voor 4 Personen

1 courgette, in halve maantjes
150 gr wortel, in linten gesneden
1 perziken uit blik
1 vleestomaat, in plekken gesneden
400 gr gekleurde parel couscous
Een handje pistache noten
1 bol burrata
3 el munt, fijngesneden
1 kopje Hela Kerrie-Ananas Dressing
Zout en peper

Voorbereiding
  1. Verwarm de oven voor op 185°C. Leg de courgette, wortel, perziken en tomaat op een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met olijfolie, zout en peper en grill ze in de oven voor 20 minuten. Of grill op de BBQ voor 10 minuten.
  2. Kook de parelcouscous volgens de verpakking en laat afkoelen.
  3. Hak de pistachenoten grof en haal de bladeren munt van de takken af.
  4. Voeg de couscous toe aan een schaal en leg de gegrilde groentes op de couscous. Bestrooi met munt, pistachenoten en leg de hele burrata bovenop. Serveer met Hela Kerrie-Ananas Dressing.

Smakelijk!

 

Producten in dit recept
Alle recepten
Filter de selectie
Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw!
Contact
omhoog
Laden
MESSAGE HERE
Cookie-instellingen

Kies hier je gewenste cookie-instellingen

Details over de cookies:

Noodzakelijk
Noodzakelijke Cookies zijn nodig om de website te laten werken. Deze cookies maken basisfuncties mogelijk, zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website www.hela.nl niet goed functioneren

Marketing
Marketing Cookies worden gebruikt om jou als bezoeker te kunnen volgen waardoor wij jou bijvoorbeeld advertenties kunnen laten zien die voor jou relevant zijn.

Cookie geschiedenis