200 g veldsla
150 g woknoodles
200 g wokgarnalen (knoflooksmaak)
4 krokante garnalen (diepvries)
1/2 komkommer
100 g julienne gesneden wortel
Hela Salad & Sandwich Sesam-Soja
Olijfolie
Sesamzaadjes (optioneel)
Verse Peterselie (optioneel)
- Bereid de woknoodles zoals beschreven op de verpakking.
- Snijd de komkommer (met een dunschiller) in dunne plakken.
- Frituur de bevroren garnalen in 3-4 minuten goudbruin en krokant. (kan evt. ook in de pan)
- Verhit de olijfolie in een pan en wok de wokgarnalen in 3-4 minuten gaar onder af en toe omroeren. Bak de woknoodles daarna nog even kort mee.
- Verdeel de woknoodles en garnalen over twee saladebowls.
- Voeg de komkommer, veldsla en julienne gesneden wortel toe.
- Dresseer met Hela Salad & Sandwich Sesam-Soja.
- Leg de krokante garnalen op de salades.
- Garneer eventueel met sesamzaadjes en verse peterselie.
Smakelijk!