6 cocktailgarnalen
125 g Hollandse garnalen (gekookt en gepeld)
60 ml Hela Salad & Sandwich Sesam-Soja
1 krop romaine sla
1 avocado
1 limoen
5 g verse peterselie
1 el olie/boter
- Verhit een wok of koekenpan met olie/boter.
- Wok de cocktailgarnalen op een hoge temperatuur in ongeveer 3 minuten gaar. Breng op smaak met peper en zout.
- Was ondertussen 6 blaadjes romaine sla waar je schuitjes van maakt. Leg deze op een bord.
- Meng de Hollandse garnalen met de Hela Salad and Sandwich Sesam-Soja.
- Verdeel de Hollandse garnalen over de 6 sla-schuitjes en leg hier een cocktailgarnaal bij.
- Halveer de avocado en snijd in dunne plakjes.
- Leg bij elk sla-schuitje een plakje avocado en leg de rest in een waaier op het bord.
- Halveer de limoen en leg deze in het midden van het bord.
- Hak de peterselie fijn en verdeel over de schuitjes.
Smakelijk!