Menu

Maiskolf met Feta en Hela Kruiden Ketchup Peper

4 Personen
Maximaal 30 minuten
zo maak je het
Bereidingswijze
Ingrediënten voor 4 Personen

4 maïskolven
150 g fetakaas
2 limoenen
15 g koriander
100 ml Hela Kruiden Ketchup Peper
Barbecue

Voorbereiding
  1. Verwijder alle bladeren en draden van de maïskolven.
  2. Kook de kolven in ongeveer 10 minuten in ruim water met zout.
  3. Smeer de mailskolven in met de helft van de Hela Kruiden Ketchup Peper.
  4. Steek de barbecue aan en grill hier in ongeveer 10 minuten de maïskolven op tot deze goed gaar zijn rondom.
  5. Snijd de limoen in partjes en hak de koriander grof.
  6. Verdeel de rest van de Hela Kruiden Ketchup Peper over de maïskolven, verkruimel hier de fetakaas overheen en garneer met de koriander.
  7. Serveer de maiskolven samen met een partje limoen.

Tip: Maak er een heerlijke ananas salade bij met Hela Salad & Sandwich Kerrie-Ananas.

Smakelijk!

Producten in dit recept
Alle recepten
Filter de selectie
Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw!
Contact
omhoog
Laden
MESSAGE HERE
Cookie-instellingen

Kies hier je gewenste cookie-instellingen

Details over de cookies:

Noodzakelijk
Noodzakelijke Cookies zijn nodig om de website te laten werken. Deze cookies maken basisfuncties mogelijk, zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website www.hela.nl niet goed functioneren

Marketing
Marketing Cookies worden gebruikt om jou als bezoeker te kunnen volgen waardoor wij jou bijvoorbeeld advertenties kunnen laten zien die voor jou relevant zijn.

Cookie geschiedenis