Ingrediënten voor 4 Personen
4 maïskolven
150 g fetakaas
2 limoenen
15 g koriander
100 ml Hela Kruiden Ketchup Peper
Barbecue
Voorbereiding
- Verwijder alle bladeren en draden van de maïskolven.
- Kook de kolven in ongeveer 10 minuten in ruim water met zout.
- Smeer de mailskolven in met de helft van de Hela Kruiden Ketchup Peper.
- Steek de barbecue aan en grill hier in ongeveer 10 minuten de maïskolven op tot deze goed gaar zijn rondom.
- Snijd de limoen in partjes en hak de koriander grof.
- Verdeel de rest van de Hela Kruiden Ketchup Peper over de maïskolven, verkruimel hier de fetakaas overheen en garneer met de koriander.
- Serveer de maiskolven samen met een partje limoen.
Tip: Maak er een heerlijke ananas salade bij met Hela Salad & Sandwich Kerrie-Ananas.
Smakelijk!