Kapsalon falafel met Hela Knoflooksaus | Hela Thissen B.V.
Menu

Kapsalon falafel met Hela Knoflooksaus

2 Personen
Meer dan 30 minuten
zo maak je het
Bereidingswijze
Ingrediënten voor 2 Personen

400 gr zoete aardappel friet
160 gr BOON falafelballetjes
2 mini komkommers
100 gr cherrytomaten
1 rode ui
50 gr geraspte cheddar kaas
200 gr ijsberg sla, fijngesneden
4 el Hela Knoflooksaus met Groene Kruiden

Voorbereiding
  1. Verwarm de oven voor op 220°C en bereid de zoete aardappelfriet volgens de aanwijzing op de verpakking. Bereid de falafelballetjes volgens de aanwijzing op de verpakking.

  2. Snijd ondertussen de komkommer met behulp van een dunschiller over de lengte in linten. Snijd de tomaten in kwarten. Pel en snipper de rode ui fijn.

  3. Verdeel de zoete aardappelfriet over een medium ovenschaal en garneer met de kaas. Zet 5 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten.

  4. Neem de schaal uit de oven en garneer met de ijsbergsla, falafelballetjes, komkommer, tomaat en ui. Maak af met de Hela Knoflooksaus met Groene Kruiden.

Smakelijk!

Alle recepten
Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw!
Contact
omhoog
Laden
MESSAGE HERE
Cookie-instellingen

Kies hier je gewenste cookie-instellingen

Details over de cookies:

Noodzakelijk
Noodzakelijke Cookies zijn nodig om de website te laten werken. Deze cookies maken basisfuncties mogelijk, zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website www.hela.nl niet goed functioneren

Marketing
Marketing Cookies worden gebruikt om jou als bezoeker te kunnen volgen waardoor wij jou bijvoorbeeld advertenties kunnen laten zien die voor jou relevant zijn.

Cookie geschiedenis