Gevulde paprika's met Hela Jalapeñosaus | Hela Thissen B.V.
Menu

Gevulde paprika's met Hela Jalapeñosaus

2 Personen
Meer dan 30 minuten
zo maak je het
Bereidingswijze
Ingrediënten voor 2 Personen

2 puntpaprika's 
1 el Mexicaanse kruiden (bijv. voor taco's)
350 g gezeefde tomaten
170 g vega gehakt
150 g kidneybonen
75 g maïs
75 g rijst 
50 g geraspte kaas
60 ml Hela Jalapeñosaus
Tortilla chips

Voorbereiding
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius.
  2. Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Verhit wat olie in de pan en bak het vega gehakt hierin rul.
  4. Voeg de gezeefde tomaten en Mexicaanse kruiden toe. Roer goed door.
  5. Laat de kidneybonen en maïs uitlekken en voeg toe aan het gehakt-tomaat mengsel.
  6. Giet de rijst af en voeg toe ook toe aan de rest.
  7. Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten.
  8. Vul de paprika’s met het mengsel en bestrooi met de kaas.
  9. Zet de paprika’s voor 20-25 minuten in de oven. Tip: leg ze in een ovenschaal zodat ze niet omvallen.
  10. Haal de paprika’s uit de oven en verdeel hier wat Hela Jalapeñosaus overheen.
  11. Serveer de gevulde paprika’s met de tortilla chips en eventueel wat extra Hela Jalapeñosaus.

Smakelijk! 

Producten in dit recept
Alle recepten
Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw!
Contact
omhoog
Laden
MESSAGE HERE
Cookie-instellingen

Kies hier je gewenste cookie-instellingen

Details over de cookies:

Noodzakelijk
Noodzakelijke Cookies zijn nodig om de website te laten werken. Deze cookies maken basisfuncties mogelijk, zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website www.hela.nl niet goed functioneren

Marketing
Marketing Cookies worden gebruikt om jou als bezoeker te kunnen volgen waardoor wij jou bijvoorbeeld advertenties kunnen laten zien die voor jou relevant zijn.

Cookie geschiedenis