Crema di Balsamico
Nu, exclusief verkrijgbaar in de Hela Webshop: Crema di Balsamico.
Originele Balsamico azijn is minimaal 12 jaar oud en is afkomstig van de Trebianodruif in Noord-Italie. Het rijpen gebeurt in houten vaten via het Solerasysteem. De gebruikte houtsoort bepaalt het aroma. Crema wil zeggen ingedikt door koken en verdamping.
-
Crema di Balsamico Classic
Crema di Balsamico is ideaal voor het versieren en verfijnen van zowel zoete als pittige gerechten....
-
Crema di Balsamico Orange
Crema di Balsamico is ideaal voor het versieren en verfijnen van zowel zoete als pittige gerechten....
-
Crema di Balsamico Red Apple
Crema di Balsamico is ideaal voor het versieren en verfijnen van zowel zoete als pittige gerechten....
-
Crema di Balsamico Truffelaroma
Crema di Balsamico is ideaal voor het versieren en verfijnen van zowel zoete als pittige gerechten....